top of page
Hub-Merkontwikkeling-Werkwijze.jpg
DE AANPAK
WLCM-DESIGN Merkwijze.png

W. Work your Why

Als je weet waarom je er moet zijn en voor wie,  dan kun je al jouw activiteiten écht richten op die ideale doelgroep en deelnemers op jouw unieke wijze blijvend binden aan je merklocatie.

Ons proces helpt je passie, betrokkenheid en het unieke bestaansrecht als één inspirerend verhaal op de kaart zetten, zodat jouw publiek je weet te vinden en niet meer zonder je kan.

L. Love your Language

Je wilt je publiek raken en onderdeel maken van je merk. Dan moet je ervoor zorgen dat je overtuigt, overal boven uit steekt en je omgeving verwondert op een manier die bij jouw locatie hoort.

Wij creëren merkstijlen met karakter en een ‘Wow-factor’ die past en het merk in ‘t zonnetje zet. Dat betekent een sterke look en feel, tone of voice en duidelijke huisstijl.

C. Create your Culture

Klaar voor de volgende stap? Daar hoort een merkervaring bij die elk moment van de bezoekerservaring verrast. Of die nu via je filiaal, online platform of salesgesprek verloopt. 

We zorgen dat je in stijl de markt bestormt, want je merk is je belangrijkste goed. Daarom kijken we naar je marktactiviteiten en doelgroep en sluiten de communicatie en merkuitingen daar nauw op aan.

M. Move your Market

Tenslotte denken we mee over hoe je merk zich kan onderscheiden en de markt opschudden: bijvoorbeeld met een nieuw product, bijzondere service of unieke samenwerking.

We weten hoe we jouw merk optimaal kunnen klaarstomen voor groei, nieuwe kansen of om er gewoon beter van te worden. Zo groeïen jullie uit tot marktspeler met een hoger doel...

WLCM Design proces@2x.png
Onze complete merk-benadering smelt merk, identiteit, doelgroep en activiteiten samen op een manier dat je bedrijf richting geeft en verder brengt...
timeline@2x.png

Work your Why

Love your Language

Create your Culture

Move your Market

bottom of page