top of page
Marble Surface

HET IS TIJD OM BEZOEKERS BLIJVEND AAN JE MERK TE VERBINDEN

WANT EEN COMPLETE MERKBELEVING BIEDT BUSINESSMOGELIJKHEDEN...

Je wil een complete beleving.
Als ondernemer wil je met een eenduidige merkbeleving naar buiten treden.
Dat vraagt om oog voor detail. Maar daar heb je zelf geen tijd voor.

Je wil Wow-factor.
Je wilt opvallen én op zo'n manier dat je merk consequent de spotlight haalt met jouw look en feel. Maar je hebt geen idee hoe je dat efficiënt aanpakt.

Je wil geen klanten, maar fans.
De winkel draait lekker. Maar de klantbeleving zo doorvoeren dat bezoekers terug doet komen en je bedrijf echt kan helpen groeien is nog een uitdaging.

Je hebt team spirit nodig.
Je weet dat je merk een cultuur kan aansporen. Maar je hebt niet de middelen om het creatief door te voeren naar de werkvloer en je team. We've got your back!

hello-website-design.jpg
Hub-festival-brand.jpg

HERKENBAAR?
 Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en inspirerend merkgesprek.

Is jouw merk locatiegebonden en begeeft jouw doelgroep zich online en offline?
Dan zijn wij een match!

HORECA
Van single hotspot tot groeiende franchise. Van restaurant tot hotelketen. Wij snappen de locatie-uitdagingen van dit moment en bieden de mooiste bruikbare oplossingen die nú werken en je ook voorbereiden op morgen. 

TGK-photostyle.png

EVENEMENT LOCATIES
Of je nu een merk bent, dat jaarlijks met een unieke evenement eruit moet springen of een locatie-leverancier: Belevingen moeten zowel organisatoren als ook haar deelnemers prikkelen vanuit 1 huisstijl. Laat dat maar aan ons over.

Glenmorangie-Golf-Activation-1.jpg
viking-apartments-desktop.png
brand-culture-design.jpg

VASTGOED
Onze Hub bestaat sinds 2015, maar ons team ontwikkelt vastgoed-merken al veel langer. Dus ben jij de next CBRE of een lokale held die aan de weg timmert. Laat je horen! We helpen graag.

THE WORK-PLACE
Co-working, Genius bar, Creativity Lab: Werken en leven zijn steeds meer met elkaar verweven en hoeven geen corporate jasjes meer aan. Wij helpen werkgevers en locatie-managers met de juiste cultuurbalans.

bottom of page