top of page
FC-Business-Channels.png
Flight Club Social Darts
1 merk met elke locatie eigen stijlelementen

Supercharged darts experience
Deze entertainment venue heeft het traditionele darten uit de pub vernieuwd met hoogstaande technologie tot een multi-player game-experience. Zo'n complex concept heeft een ijzersterk merk nodig, om vanuit alle takken van de onderneming duidelijk te informeren én motiveren.

Venue: Eat, play, share, love
Het daverende succes van het eerste filiaal breidden we intern uit voor groei, door centraal te kijken naar schaalbare oplossingen binnen de merkidentiteit klaar voor de hele groep met: 
• elk filiaal zijn eigen sub-elementen
• per product duidelijke fun-factors
• één schaalbare huisstijl 

FlightClub-Experience.png
Venue Content Marketing.gif

Voor, tijdens én na het event
Zowel de guest journey voor een centrale boeking van 80 collega's, een kleine brunch reservering van 6 vriendinnen of een spontane walk-in moeten op eigen wijze helder verlopen.

Design tot in het detail zorgt voor de voorpret, en een soepel verloop van deze boeking. Als de gast daarna met een enthousiast gevoel terug kijkt op de totale ervaring, maken we van deze bezoekers echte fans.

Het merk dekt de hele lading
Van interieur en communicatie-vormgeving in de venue tot alle digitale kanalen bouwden we alle facetten en werkten we elke discipline zorgvuldig uit om de complete beleving op elk moment te waarborgen en altijd de juiste interactie op te wekken voor zowel event-managers als voor de gast. 

Venue-communications.png
iPad-Air-Mockup.png
FC-product-illustrations.png
Venue-products.png

Consequente belevingen 
waarborgen op jullie locatie?

sikko-creative-director-hub.jpg

Talk to Sikko of mail hem:
+31 (0)6  14  81  20  41
sikko@hubtowncity.com 

bottom of page